Serveis
previous arrow
next arrow
Slider

taxis vic servei adaptatServei adaptat

Nou Servei de Transport Especial de persones discapacitades mitjançant un  monovolum Ford Transit de 9 places adaptat per a persones amb problemes de mobilitat. Per peticions de serveis o reserves contactar al telèfon 93 885 50 00, també per correu electrònic  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o be a través del formulari de contacte de la web clicant aquí.

Serveis a empreses i professionalstaxis vic serveis empreses i profesionals

L'Associació Radio Taxi Vic ofereix a les empreses i professionals, serveis de taxi amb disponibilitat 365 dies a l'any, subjecte a la disponibilitat de vehicle. Oferim un tracte personalitzat i preferent a mida de les seves necessitats. Serveis esporàdics i/o periòdics de trasllat de directius, personal i clients, amb garantia de professionalitat i discreció. 

radio taxi vic serveis sanitarisServeis sanitaris

Trasllat esporàdic i/o periòdic de pacients per a tractaments de, quimioteràpies, radioteràpies, diàlisis, rehabilitació, proves mèdiques, etc., de la Seguretat Social, mútues, asseguradores mèdiques, clíniques, hospitals i/o particulars.  Ens cuidem de la tramitació de la documentació.  

taxis vic trasllats aeroports i portsTrasllat i Recollida Aeroports i Ports de Catalunya.

Servei personalitzat de trasllat i recollida a aeroports i ports. La millor manera de estalviar-se cues i despeses d'aparcament.

taxis vic missatgeria urgent i paqueteriaMissatgeria i/o paqueteria

Servei de transport normal i/o urgent de missatgeria i/o paqueteria a qualsevol destí. Lliurament en mà. També servei de trasllat urgent de productes de farmàcia.

taxis vic targetesPagament Radio Taxis Vic amb targeta. 

Possibilitat de pagament amb targetes de crèdit, Mastercard, Visa, 4B, Maestro i American Express.

taxis vic informacioInformació

Per consulta de pressupost, peticions de serveis o reserves podeu contactar al telèfon 93 885 50 00, també per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o be a través del formulari de contacte de la pròpia web clicant aquí.

taxis vic serveis adicionals

  • Serveis urbans, interurbans i de llarg recorregut a qualsevol destinació.
  • Servei nocturn de cap de setmana i festius.
  • 365 días a l'any, subjecte a disponibilitat de vehicle.
  • Serveis per a companyes d'assitencia en viatge.
  • IMSERSO: Trasllat i recolida a ports i aeroports de Catalunya. Atenció a la tercera edat.
  • CICLISME: Servei de trasllat, recollida i assistencia a practicants de bicicleta ( disposem de portabicicletes).
  • TURISME: Escursions i rutes pels llocs mes emblemàtics de Vic i de la comarca d' Osona (provincia de Barcelona).
  • COL·LEGIS: Servei esporádic o periódic de recollida i trasllat d'escolars per anar de casa a escola, i viceversa.
  • Serei adaptat per a persones amb problemes de mobilitat.

Per a qualsevol altre tipus de servei, sopars, festes. casaments, discoteques, consulta de pressupostos o reserves, podeu contactar al telèfon 93 885 50 00 , també per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o be a través del formulari de contacte de la pròpia web clicant aquí.