Avís legal, política de privacitat i condicions generals

General

L’Associació Ràdio Taxi Vic garanteix expressament que les dades que vostè ens faciliti són mantinguts amb absoluta confidencialitat.

Tractament de les seves dades personals

Per tal de processar la seva comanda i de cedir els drets de reproducció de les imatges als nostres clients, cap la possibilitat que  requerim ens facilitin certes dades personals com la raó social, CIF, nom i cognoms, adreça, telèfon i e-mail els quals són tractats de forma informatitzada. Vostè autoritza expressament que aquestes dades siguin emmagatzemades en una base de dades de clients per al seu ús intern.

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la normativa de desenvolupament, vostè pot, en qualsevol moment, accedir, modificar o sol · licitar que es cancel li la seva informació personal de la nostra base de dades a través de la nostra pàgina web o enviant un correu electrònic.

El tractament i gestió dels mateixos compleix l’estipulat en el Reial Decret 994/1999, d’11 de juny, pel qual s’aprova el reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

L’Associació Ràdio Taxi Vic sota cap concepte, ven informació sobre els seus clients a tercers ni cedirà cap informació de les seves dades.

Comerç electrònic

D’acord amb la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), en vigor des del 12 d’octubre de 2002 i de la Llei Orgànica 15/199 del 1999.12.12 de Protecció de Dades Espanyola, li comuniquem que la seva adreça de correu electrònic forma part del nostre fitxer automatitzat, a fi d’informar sobre els nostres serveis. Les seves dades van ser incorporats després de sol · licitar pressupost o informació des de la nostra pàgina web.

Informació legal

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE), informem que la pàgina web que estan visitant és propietat de l’empresa Associació Radio Taxi Vic, el domicili de l’empresa és Passeig de la Generalitat, 39, Entl. 3A, 08500 Vic (Barcelona). També pot posar-se en contacte amb nosaltres al telèfon 93 885 5000 o mitjançant correu electrònic: infotaxisvic@gmail.com

https://www.taxisvic.com és una de les webs de l’empresa Associació Radio Taxi Vic, a través de la qual ofereix als usuaris informació referent a la societat i els serveis que oferim. L’Associació Radio Taxi Vic  no es responsabilitza de la utilització incorrecta del contingut de la web per part dels usuaris i es reserva les accions legals oportunes contra danys i prejudicis causats com a conseqüència de la utilització inadequada o il · legal d’aquesta. L’Associació Radio Taxi Vic es reserva el dret a denegar l’accés discrecionalment a qualsevol usuari d’aquesta web.

Condicions generals d’ús

L’accés a la nostra pàgina web per part de l’usuari és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents Condicions Generals d’ús vigents en el moment de l’accés. Si us plau, ‘abstenir-se d’utilitzar aquest portal i operar per mitjà d’aquest en el cas de no estar d’acord amb les condicions. Mitjançant la nostra pàgina web oferim informació sobre l’Associació Radio Taxi Vic, empresa que ofereix serveis de taxi a la ciutat de Vic.

Responsabilitats

L’usuari serà l’únic responsable de les infraccions en què pugui incórrer o dels perjudicis que pugui causar per la utilització del web. L’Associació Radio Taxi Vic no garanteix l’exactitud, veracitat o integritat dels continguts d’aquest lloc web. https://www.taxisvic.com .Tampoc garanteix que el lloc web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

L’Associació Radio Taxis Vic realitza millores contínues dels serveis que oferim, ens reservem el dret de modificar les dimensions, característiques, i colors sense previ avís.

Dades de caràcter personal

L’Associació Radio Taxi Vic esta compromesa amb la preservació de la privacitat dels seus usuaris o visitants, mantenint la confidencialitat de les seves dades. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999 s’informa a l’usuari que les seves dades seran incorporades en un fitxer titularitat de l’Associació radio Taxi Vic, per tal de complir amb el seu objecte social. L’usuari / a autoritza a l’Associació Radio Taxi Vic a utilitzar les seves dades personals per activitats informatives i comercials, podent enviar informacions publicitàries relacionades amb els seus serveis. L’usuari tindrà el dret a accedir, oposar-se, rectificar i / o cancel·lar les seves dades dirigint per escrit a: infotaxisvic@gmail.com